MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Si eu despre brad

Am vazut cel mai inalt brad din Europa acum doi ani la Lisabona. Si am fost destul de aproape de el in noaptea de revelion, unde a avut loc un concert, cu o singura trupa, in fata unei audiente relativ mici pentru un asa punct de atractie.

Nu am fost aseara la bradul din Piata Unirii, dar vazand imaginea [sursa foto] de mai sus, mi-am zis:

  • nici la Revolutie nu au fost atatia oameni in strada
  • la niciun revelion nu au fost atatia oameni in strada
  • la niciun concert “moca” nu au fost atatia oameni in strada
  • inca televiziunea poate sa scoata atatia oameni in strada
  • televiziunea care va organiza revelionul sub acest brad are succesul de audienta garantat.

Am sa caut pozele de la Lisabona pentru ca am impresia ca sunt aceleasi jocuri de lumini ca atunci.

PROMO: NETCAMP| INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP| GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS

Tags:

8 comentarii

  1. Cineva.Eu says:

    mărimea contează 😉

  2. Paula says:

    Eu sunt din Timisoara asa ca am vazut bradul doar la TV. La prima vedere nu mi-a lasat o impresie buna. Arata mai degraba ca o schela cu luminite decat ca un brad. Nu spun ca as fi vrut unul natural, dar mi-ar fi placut ca acesta sa nu arate asa…fals.Cat despre lumea adunata…Milenium a reusit sa le ofere romanilor un motiv de a fi mandri de tara lor (fie el si unul trecator) ceea ce e totusi o realizare in contextul de fata.

  3. nwradu says:

    N-ar fi exclus sa fie acelasi brad, pt ca acesta a fost adus de o banca portugheza.Aglomeratia mare pare sa fi fost dinspre Universitate. Eu am lasat masina la Budapesta si am venit pe jos de acolo, dar era loc destul, circulau si masini prin pasaj, te puteai misca chiar pana la brad… M-am oprit in fantanile din Unirii pt a face poze, dar nu era aglomerat deloc pe acolo.

  4. vudu says:

    oare cati nu sunt manelari de acolo =)))))))

  5. cosmin says:

    de la zoso – linko fi asta? 😛

  6. dan_popa says:

    Este acelasi brad, pe care Millennium l`a instalat in 2005 in lisabona. A fost executa de o firma nemteasca ( http://www.peri.de/ww/en/projects.cfm/fuseaction/showreference/reference_ID/804/referencecategory_ID/66.cfm) , iar acum l`a mutat la Bucuresti. Nu e nici macar brad, darmite cel mai mare. E o minciuna tipica lui Toscano.Dan Popa

  7. Cristian says:

    vad ca de la cosmin am aflat ca la Lisabona iar au facut bradul… nu acolo unde l-am vazut eu, ci intr-o piata relativ mica in comparatie cu Pta Unirii!

  8. […] Bank. Nu am vazut si nu cred ca vom vedea o activare mai buna decat cea din decembrie 2007, cand cel mai mare brad de Craciun din Europa a atras cateva sute de mii de […]

Comentează