MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Samsung se da la iPhone

Candva spre sfarsitul anului trecut, la un eveniment in Ucraina, Samsung a scos in public pentru prima data modelul F490. Astazi a fost insa ziua in care el a fost prezentat oficial pe piata. Si se pare ca va fi lansat in cateva tari europene in februarie, iar pretul ar fi de 530 de euro.

Deci avem un nou challenger pentru iPhone. Eu il astept pe cel de la Nokia, dar ar fi interesant sa vedem ce poate scoate si SonyEricsson sau Blackberry.

VIA: AKIHABARA NEWS

Fara comentarii

  1. Mircea Scarlatescu says:

    Crezi ca va intra si nokia in lupta asta? Daca da, atunci poate imi voi schimba si eu telefonul, pana atunci m-au fidelizat destul de bine, nu trec de pe nokia pe altceva….

  2. Ra says:

    Nu stiu de ce, dar nu cred ca Samsung ar putea vreodata sa concureze de pe aceleasi pozitii cu iphone si nici cu nokia. Poate decat la capitolul design, unde clar exceleaza (in comparatie cu nokia,cel putin). Recent, o amica si-a luat un Samsung U600, aparent o bijuterie de telefon in materie de design. Ce-a descoperit insa, este ca telefonul are probleme grave cu semnalul (si-l pierde constant si se recalibreaza dupa aprox. 20 de minute), asa ca domnisoara in cauza a revenit la nokia-ul ei, vechi de vreo 6 ani. Cam urat, dar inca ferm pe pozitii.Vesnica dilema: iti iei un telefon care sa arate fashionable sau unul care chiar stie sa faca ceva? Eu tot sper ca Nokia sa isi regandeasca putin design-ul. It would save us the fuss deciding.

  3. Ray says:

    Totusi smartphone-urile cu Windows vor domina piata 🙂 asa sper! cel putin.. acum WindowsPPC 5/6 e cam la nivelul W95-ului cand a aparut, daca se rafineaza si ajunge ca XP-ul corespondent, they will conquer the world!! hahaha (malefic laugh)

  4. radu says:

    Ra, e curios ce spui despre Samsung. Sunt sigur ca e adevarat dar cred ca e o problema cu telefonul in sine, ar trebui sa-l duca in service sau, cel mai normal, sa-l schimbe (free). Dar asta poate in alta tara…Eu am Samsung de aproape 5 ani (diverse modele) si sunt FOARTE multumit de durata bateriei, calitatea semnalului si, comparativ cu Nokia, calitatea sunetului in timpul convorbirii.Sunt atat de convins de brandul asta incat mi-as lua si o masina Samsung (am auzi c-ar fi prin Coreea) 🙂

Comentează