MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Face cineva stencils?

Sunt multe motive pentru care traficul din Bucuresti – obsesia mea revine si in 2008 – este asa cum e. La fel ma gandesc si pentru locurile de parcare.

De ceva vreme, pe mine “ma ataca” doua aspecte legate parcarea in zona in care locuiesc. Ma zgarie pe creier deja sa vad epave abandonate pe locurile si-asa-ilegale din fata blocului si e de-a dreptul frustrant sa vezi cum niste vecini vin si parcheaza in locurile respective masini de serviciu – de la utilitare pana la izoterme. Unul chiar vine cu autobuzul!

Cum stencil-urile sunt la moda, poate cineva in asentiment cu mine vrea sa porneasca o campanie. Am si doua idei:

  • Autobaza nu e in fata blocului
  • Cimitirul de masini nu e pe strada mea

Si daca nu apucam sa vedem o campanie de stencils, poate macar ne punem niste badges pe bloguri. Poate asa or sa vada si viitori candidati la primarie ce nu au vazut actualii.

Bine, ma gandeam la un moment dat sa fac si un blog pe care sa pun poze cu epavele intalnite, alaturi de adresa exacta de la care pot fi ridicate. Dar asta e alta idee…

Fara comentarii

  1. Ivan cel Groaznic says:

    Ca tot ziceai de autobaza… niste badge-uri sau afise as fii in stare sa pun pe blog/prin oras… Macar in fata bocului meu. Traiesc aici de 19 ani cu familia si ieri ne-am luat cel mai mare maxim posibil legat de locurile de parcare.Candva era loc, era totul ok… de ceva timp, campul a devenit un viitor cartier si parcarea a devenit tot mai plina… bucuros as fi fost daca ar fi fost masinile locatarilor… dar nu e asa…Ieri am fost scos din casa ca sa mi se dea amenda din cauza ca am parcat in spatele unui vecin pe care, vai Doamne, l-am blocat… De 2 ani se parcheaza masinile pe 2 randuri in fata blocului, cei din primul rand iesind prin fata… el nu… a chemat politia sa ma amendeze ca l-am blocat… Pana si politistii de la rutier care au venit la interventie si-au facut cruce si m-au lasat cu 2 puncte de penalizare si vecinului i-au spus ca am primit 3 cu 5 puncte amenda… ceva de genul… doar sa taca cretinul…M-am abtinut cat am putut sa nu zic ceva, dar macar daca nu as fi locuit in scara mea si culmea… tata l-a ajutat de cate ori a avut nevoie de strungarie… tipul e motociclist hard-enduro…Un coleg de facultate era sa fie batut pe locul lui de parcare chiar in fata blocului…Unde ajungem in situatia asta?

  2. james crissilv says:

    poate parea ceva banal, dar chiar e o problema care ne scoate peri albi. platim locul la primarie, obtinem un numar de inregistrare si atat. poate sa parcheye oricine pe locul tau, doar l-ai platit. nu ai voie sa perforezi asfaltul public sa blocheyi accesul pe acel loc de parcare al altor mijloace de transport. locul platit intra in vigoare doar dupa 5 pm pana a doua zi la 8 am. frumos. partea draguta e ca sunt vecinii de bloc si cartier care parcheaya pe locul tau chiar daca vad ditamai posteru cu loc platit, autorizatie nr, rezervat pt nr…,. ei parcheaza. unii isi uita masina acolo. am patit-o cu o doamna care si-a parcat masina la mine timp de o luna jumate fara sa o mai mute din loc. politia nu se baga ca nu e treabas lor, politia comunitara nici atat, ei nu pot decat sa ii puna un fluturas in geam. solutia sa mergi in audienta la primar si el poate sa decida daca vrea, desi tu platesti, sa fie tractata acea masina.tara lui papura voda. de ce platim oare locul de parcare?o zi minunata iti doresc

Comentează