MANAFU*

Abonamente Evensys

Tech: iPhone da lipsa la inventar

Umbla vorba ca ar lipsi mai multe telefoane iPhone din cele 4 milioane de exemplare vandute si anuntate de Steve Jobs pe 15 ianuarie la MacWorld.

Un inventar scurt raportat la cifrele oficiale ale Apple pana la 31 decembrie 2007 arata ca ar lipsi 1,4 milioane de iPhone. In calcul s-a pornit de la cifrele de vanzari ale Apple (pana la 29 decembrie 2007), adica 3,75 mil. bucati, din care s-au scazut cele 2,35 mil. bucati comercializate prin canalele oficiale. Aici s-ar adauga in jur de 750.000 de bucati cumparate pentru a fi deblocate, dar chiar si asa raman vreo 650.000 lipsa.

Ieri un amic imi spunea ca a avut noroc si a prins un iPhone dintr-un lot venit in Romania. Eu stiam ca lumea isi aduce iPhone-ul prin prieteni sau din vizite in SUA, niciodata nu m-am gandit ca intra in tara in loturi. Desi probabil ar fi trebuit sa imi dau seama, caci altfel cum ar fi putut ajunge si la primii distribuitori de la noi.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    Cristi, ti-am faciut iPhone-ul, dar sa stii ca era 1.1.3 OTB, si n-am putut decat sa-l downgradez la 1.1.1. Si pentru ca are bootloader 4.6 inca nu s-a inventat metoda prin care sa folosesti telefonul, mai trebuie sa astepti.George

Comentează