MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Se lasa cu poze si dovezi

Fiind an electoral si nu numai din “cauza” asta, ma astept sa vad mai multe bloguri de atitudine, probabil cele mai multe lansate intr-un efort colectiv. Pana acum am vazut initiative care vizau o defulare pentru orice. Anul acesta vom vedea si initiative punctuale. Cum e si Rabla.info.

Lansat de Zoso, Rabla.info va fi blogul care va agrega poze si post-uri cu si despre epavele auto care ne ocupa locurile de parcare, trotuarele si ne strica peisajul si asa murdarit de lucrarile de reparatii care parca nu se mai termina.

UPDATE: Cei interesati sa sutina proiectul pot trimite operele la rabla [at] rabla [dot] info.

Tags:

Fara comentarii

  1. GadgetNews says:

    Bun, de creat a fost creat; dar de folositor cui ii este folositor si in ce fel?O posibila colaborare cu Primaria ori cine se ocupa de ridicarea lor… l-as vedea singurul mod pt. acest site sa ajute la ceva…Daca ramane un loc pentru “denuntarea” rablelor, atat va ramane.

  2. George Hari Popescu says:

    Şi ăsta a fost creat http://twitter.com/basescu , dar cine-l foloseşte?

  3. Cristian says:

    nu ma astept la o revolutie cu acest blog. ma astept sa intalnesc si altii ca noi, interesati de eradicarea epavelor din jurul nostru.apoi vom vedea ce va fi. nu vreau nici sa imi fac sperante ca vom avea sute de sustinatori si ca vom genera articole in presa. nu ma astept la asa ceva.stiu insa ca multe lucruri pot fi facute in sensul rezolvarii problemei. noi putem doar sa aratam cat de mare e fenomenul.ele ar putea fi ridicate si acum prin simplul motiv ca stationeaza in zone interzise… daca legea cu ridicarea masinii mai e inca in vigoare.cum spuneam in alt comentariu, in sectorul 3 s-a pornit la amenzi. poate nu vom genera noi o reactie la nivelul primariilor, dar daca programul lui negoita da roade, sunt sigur ca si alti primari il vor urma… poate chiar dupa alegerile din vara.

Comentează