MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Digital Marketing Report

Asa cum am anuntat pe blog si pe alte canale, la Digital Marketing Forum, Evensys va lansa prima sa publicatie – Digital Marketing Report.

Intentia noastra a fost sa oferim participantilor un ghid util pentru activitatile lor viitoare in mediul online. Ne-a iesit o mica publicatie de 24 de pagini, ce contine o analiza a pietei de publicitate in new media, diverse topuri pe categorii de site-uri, un top al blogurilor in 2007, cateva rezultate din topul brandurilor si o lista de “prestatori” de servicii new media.

Publicatia este acum in pregatire la Marinex Print, iar dupa eveniment va fi lansata in format digital cu sprijinul eBright.

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    merge ebright de rupe

  2. Cristian says:

    acum merge. incearca si da un feedback

  3. ncu says:

    test

  4. Ncu says:

    Feedback:1)intrii pe ebright.ro,c are arata neupdatat din 2001, unde trebuie sa treci printrun proces destul de lunguiet de inregistrare2) dupa ce te intergistrezi treci printrun alt proces de comanda a brosurii airasi destul de lunguiet si fara rost3) dupa ce treci de pasul 2) brosura nu apare nicaieri in cont!!! mai cauti un pic.. tot nu dai de ea!4) mai umblii un pic prin cont si presupui/ghicesti ca trebuie sa descarci aplicatia lor “eBright Reading”.5) o descarci incerci sa o instalezi pe XP. Nu vrea ii trebuie un framework de la Microsoft.6) incerci celalalt executabil din arhiva care ar trebui sa instaleze respectivul framework. Nu merge(nu se conecteaza la serverele MIcrosoft).7) intrii pe net cauti frameworku si il tragi + instalat (vreo 15 mb?!)8) incerci sa instalezi din nou ebright reader, care se incapataneaza la 99% sa afiseze o intrebare pe al doilea monitor. Normal nu vezi intrebarea,mai trec 10 minute…9)In cele din urma dai peste intrebare, raspunzi, aplicatia se instaleaza,si dupa ce o pornesti bajbaiesti (interfata ocupa mult spatiu, aplicatia se misca greu) un pic prin interfata gen Word 2007 si reusesti sa te logehzi si sa downloadezi raportul. Nu inteleg de ce acest raport nu este distribuit in primul rand ca un fisier .pdf (daca eram pe Mac ce am faceam?!) in al doilea rand direct de pe siteul evensys. Scrie in toate ziarele “Evensys lanseaza…”. Intrii pe evensys.ro si nimic.. .Am pierdut juma de ora azi cu treaba asta dar sub 15 minute nu poti sa reduci procesul de mai sus.

  5. Cristian says:

    Ncu,sunt multe chestiuni car epot fi imbunatatite, iar feedback-ul tau ne ajuta.am grabit eu eBright sa lanseze astazi, inainte sa fi finalizat totul.daca te intereseaza report-ul, ti-l pot da in format PDF, dar cred ca merita sa il vezi pe solutia eBright.

  6. Anonymous says:

    eu as zice sa il pui si pdf, macar pe evensys, eu unul am cedat la pasul de instalare a framework-ului Microsoft.Valentin

Comentează