MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Intrebarea serii

Ce conteaza mai mult: sa fii primul cu o chestie pe piata sau sa o faci mai bine?

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Tags: ,

Fara comentarii

  1. irina bartolomeu says:

    Desi, pe de o parte, as prefera sa fiu prima, pe de alta parte n-ar fi rau sa existe deja concurenta pentru a vedea impactul si pozitia. Pentru orice chestie noua, publicul trebuie “educat”, format. Ideea cea noua poate sa prinda sau nu… Eu totusi as risca…

  2. GadgetNews says:

    “Nu atingi perfectiunea facand lucruri extraordinare ci facand lucrurile extraordinar de bine.” E un citat dupa care eu incerc sa ma ghidez.Deci as prefera sa fiu cel mai bun decat “doar” primul.

  3. Andrei says:

    Poti fi primul si in acelasi timp sa o faci si bine. Si daca nu, tot ai mai mult timp ca si ceilalti sa ajungi sa o faci bine. Si daca nici asta nu se intampla, tot e mai interesant sa faci pionierat decat sa vi sa aduci la perfectiune ceva inceput de altii.P.S. Cam lung capcha-ul, m-am incurcat in litere 😀

  4. Bogdan Aron says:

    E mai bine sa fii Primul.Clasic: Pepsi este un produs mai bun decat Cola, fapt dovedit in urma testelor pe “utilizatori” :), insa este in urma din punct de vedere al vanzarilor.

  5. Carina says:

    Sa fii primul, dar sa se stie asta.

  6. patrash says:

    Cel mai important e cash-ul; e important cati bani scoti din treaba pe care o faci primul sau cel mai bine. More important than your mom.

  7. mihai.onofreiciuc says:

    singurul caz cand “mai bun” castiga este daca “mai bun” convinge pe toata lumea ca e diferit/altceva decat “primul”dar atunci “mai bun” devine un nou “primul”concluzia “mai bun” conteaza doar daca e sustinut de marketing

  8. alina says:

    Ideal este sa fi primul si cel mai bun, dar daca nu esti primul “macar” sa fi cel mai bun. De exemplu, sunt companii din Romania care nu au intrat primele pe un segment de piata, ci ulterior, si care au ajuns apoi pe primul loc, iar acum sunt recunoscuti drept liderii pietei.este important sa fi primul, dar sa ai cu ce sa sustii pozitia asta, sa te gandesti de la inceput la un plus de valoare si la o imbunatatire a produsului sau a informatiei sau alte situatii.

  9. Ionut says:

    Sa fii cel mai bun. Chiar acum cateva saptamani am vazut 2 exemple de anunturi pentru un serviciu nou, cam identic, anunturi venite la diferenta de cateva zile din partea a doua firme. Succes a avut cea care a anuntat a doua, pentru ca avea serviciul mult mai bun ca prima…Pe de alta parte, exista si cazuri in care e mai bine sa fii primul… Dar parca mai putine.Ideal ar fi clar: si primul si mai bun 🙂

  10. OLiX says:

    Cel mai bine e sa fii primul si sa o faci si bine, daca nu esti primul e mai greu sa ajungi apoi primul, daca sunt altii care au fost primii si o fac bine 😉

  11. BĂNĂŢEANU says:

    sa fii primul si sa o faci mai bine

  12. Daniel says:

    search-ul Google ce a fost, “primul” sau “mai bun”?

  13. paulaionescu says:

    N-a fost..si nici nu e cel mai bun motor de cautare din cate stiu eu. Cred ca esenta sta in puterea de a valorifica ideea indiferent al catelea esti si ce calitate oferi.

  14. Daniel says:

    “nici nu e cel mai bun motor de cautare din cate stiu eu”interesant; atunci spune-mi te rog, care este acel motor de cautare pentru care ar trebui sa abandonez Google?

  15. alex negru says:

    Vad multe pareri.teoria (una dintre ele) spune ca e mai usor daca esti primul IN MINTEA consumatorului.Astea nu inseamna ca nu poti fi al 2a care a intrat pe respectiva piata dar a facut o treaba mai buna si a devenit PRIMUL ( in sensul de lider de piata dar si primul care a aparut in acea categorie din perspectiva consumatorului).P.S. @ Bogdan Arodin datele mele PepsiCo are PROFIT mai mare decat Coca Cola.

  16. Daniel says:

    in businessurile tehnologice (probabil ca despre astea vorbim, si nu despre fermele de struti) e foarte important sa fii ‘primul’ (pe categoria ta); iar dupa ce apare concurenta, sa ramai ‘cel mai bun’.

Comentează