MANAFU*

Abonamente Evensys

Petrica Pavel

La numai 41 de ani, Petrica Pavel, unul dintre veteranii fotografiei de lifestyle din Romania, s-a stins din viata. A fost unul din primii fotografi cu care am lucrat si care de fiecare data cand ne intalneam imi facea poze discret, fara sa ma deranjeze din conversatii, desi stiam amandoi ca nu-i vor folosi la nimic.

Pe site-ul IAA puteti citi declaratiile unor oameni cu care Petrica a lucrat.

Tags:

Fara comentarii

 1. Dana says:

  Am citit postul tau si articolul de pe IAA si nu imi vine sa cred. Am decis sa scriu pentru ca este singurul lucru pe care il pot face acum, pentru el. L-am cunoscut de mult, cand am inceput sa lucrez in presa de life-style si unele dintre cele mai frumoase poze pe care le am sunt facute de el. De fiecare data cand ne reintalneam, la un eveniment, fie dupa un an, fie dupa o luna, vorbeam ca doi vechi prieteni. Si, evident, imi facea o poza. Dumnezeu sa il odihneasca…

 2. Eugen Erhan says:

  🙁

 3. Mihai Grecea says:

  Doamnee.. Ce pacat, stiam ca este bolnav, dar atat de repede sa se duca, merita toate sansele din lume sa nu se intample asta… A plecat sa faca poze la sarbatorile ingerilor. Dumnezeu sa-l odihneasca. Un mare ochi s-a inchis…

 4. Bazi Trif says:

  Petre va trai mereu in sufletele celor care i-au fost prieteni adevarati. Si sunt convinsa ca multi oameni l-au simtit foarte aproape. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul minunat!

 5. Ionouka says:

  Si mie mi-a facut poze la diverse lansari, desi nu-s nici pe departe o persoana cunoscuta…Dumnezeu sa-l odihneasca…

 6. Tudor Daescu says:

  O sa imi fie dor de el

 7. Anonymous says:

  L-am cunoscut de mult, de pe vremea cand lucra la “Meridian”. Rar mi-a fost dat sa vad un om cu atata bun simt.In dimineata aceasta cand am aflat vestea…nu mi-a venit sa cred.Desi nu l-am vazut de foarte multi ani, era un om special sufletului meu!Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sufletul bun!

 8. Todoran-Rares Daniel says:

  Am avut onoarea sa-l cunosc.Un OM sufletist… Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

 9. lamaie says:

  Da, un coleg extraordinar si un adevarat profesionist – foarte departe de fitele domeniului. Sa-l odihneasca Dumnezeu!

 10. Catalina C says:

  Si eu si sotul l-am cunoscut. Era un tip discret si de bun simt. M-a socat vesea… Abia azi am aflat, intamplator de la TV… Sunt inca socata! Dumnezu sa te odihneasca!

Comentează