MANAFU*

Abonamente Evensys

Web 2.0: Musicovery

Poate sunt ultimul din zona care afla despre Musicovery.

Dupa ce m-am entuziasmat de aparitia Global Pandora, m-am dezumflat apoi cand am vazut ca serviciul mai mult nu merge. Dar m-am multumit cu recomandarile lor pentru servicii alternative, care m-au directionat si spre Musicovery.

Am gasit un interesant mod de a cauta muzica si a-mi crea un post de radio online. Pot alege piesele dupa genul lor, in functie de starea pe care o am, dupa ritmuri sau dupa preferintele personale. La acestea se adauga o navigare prin anii muzicali si selectarea pieselor dupa statutul avut: hit sau non-hit.

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Tags: ,

7 comentarii

  1. Canalia says:

    Da, esti printre ultimii care afla despre Musicovery, insa asta nu e neaparat un lucru rau.

  2. Anonymous says:

    Foarte tare, am bifat optiunile si mi-au iesit tot muzicile pe care le ascult in fiecare zi. I’m sooo boring =))

  3. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Arată foarte bine aplicaţia şi ştiu câţiva care o folosesc.Totuşi mi-e neclar dacă e legală sau nu. Şi oricum, nu e on-demand 🙂 Ştii ca lumea vrea on-demand, Cristi, nu?

  4. George Hari Popescu says:

    E la fel de legală ca Deezer sau Last.fm. Am scris despre asta la EVZ.

  5. Anonymous says:

    “insa asta nu e neaparat un lucru rau”Cand te prezinti ca “om de internet”, nu e rau ci e grav.Din pacate autorul blogului nu face in ultima vreme decat sa constate lucruri evidente.

  6. Cristian says:

    @ canalia fac pariu ca nu sunt printre ultimii, dar sunt sigur ca e cunoscut de multi.@ anonimvezi raspunsul de mai sus… cat despre evidente, astea imi plac cel mai mult. nu-s mai bune decat aparentele?altfel, o sa cada cerul peste omul de internet din mine ca nu stiam de musicovery! :o)@ florinsa stii ca on-demand free, cam ce vrea sa Qtrax sa faca, e o chestie misto, insa am sa apreciez totdeauna gaselnite gen musicovery, nu de alata dar cate piese pot tine eu minte? asa mai descopar si piese uitate.

  7. ama says:

    da, ai aflat cam tarziu de el :)eu l-am folosit cam mult cu un an in urma, cand era singura optiune de a asculta muzica la birou. din pacate oferta este limitata si anumite “zone” se intampla sa iti cante doar 4-5 melodii.

Comentează