MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: In Beta, doua luni mai tarziu

Si pentru ca tocmai am amintit de In Beta, mi-am dat seama ca au trecut doua luni de la lansarea blogului, timp in care s-au strans vreo 30 de proiecte noi. Am primit mai multe pareri interesante in aceasta perioada, ceea ce m-a facut sa cred ca ideea are potential de crestere. Asadar il voi relansa in curand. Daca e cineva interesat sa dea o mana de ajutor, il rog sa imi dea un e-mail.

Online: Alte 10 invitatii pentru eOK

Ieri pe vlog-ul eOK a aparut o discutie pe care am avut-o cu Florin acum cateva saptamani pe tema noului site eOK. Tot ieri am aflat, de la Florin fireste, ca in primele 5 zile de la anuntarea eOK in private beta au fost primite 10.000 de solicitari pentru testarea serviciului. Mai mult, in acest moment eOK are un profil pe In Beta, ocazie cu care ofera alte 10 invitatii pentru doritori.

Events: Se intampla RoTweetMeet

Asa cum anuntam si pe Twitter acum cateva zile, pe 1 aprilie va avea loc prima intalnire a utilizatorilor acestui serviciu. Din Bucuresti fireste. Sub titulatura RoTweetMeet, la Jadoo Gardin sunt asteptati 100 de fani Twitter probabil pentru socializare si schimb de idei. Detalii aici si aici. M-ar interesa sa aflu formatul acestei intalniri. Este doar o ocazie de socializare sau va exista o agenda de discutii? VIA: ALIN