MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Ce mai pregatesc

Tot incerc sa fac un newsletter pentru Evensys, ca sa prezentam colaboratorilor ce mai pregatim. Imi dau seama ca e mai usor sa pun pe blog (deci e bun si el la ceva!), caci stiu ca voi avea vizibilitate.

La sfarsitul lui februarie, am organizat primul seminar din seria Advertising 2.0, cu sprijinul Landor Hamburg, Gemius Polonia si Think Digital Grecia. Marti saptamana viitoare, vom avea al doilea seminar, de data aceasta cu Radu care va oferi atat solutii de comunicare online, cat si indrumare in alegerea agentiilor interactive si planificarea campaniilor pe web.

Urmeaza trei seminarii pentru aprilie, mai, iunie, realizate in colaborare cu Nicola Porter Novelli & Co (oameni cunoscuti pe care ii vom anunta la momentul potrivit): Personal Branding, Buzz Marketing si Internet Communication for Communicators.

Deja lucram si la Idea Forum 2008 pentru luna iunie si avem confirmati o parte din speakerii internationali, deci pregatim lansarea site-ului. In toamna vom avea Inspire si NetCamp.

Agenda e mai incarcata, dar deocamdata aceste evenimente sunt sigure, asa ca ma limitez la ele.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Monica says:

    As avea o sugestie de invitati la Inspire 2008: Garr Reynolds – poate ne vorbeste despre prezentari pentru ca sunt sigura ca multi sunt satui de “death by PowerPoint”

  2. Andreea says:

    Abia astept urmatoarele evenimente. Sunt fan 😀 De asemenea, foarte curioasa vizavi de colaborarea cu Nicola Porter Novelli si ce o sa iasa din asta. Cred ca Mihaela Nicola si grupul Porter Novelli nu-s chiar limba straina. Succes in ce faceti!P.S. Cati oameni lucreaza la Evensys?Cum anume merge cel mai bine promovarea evenimentelor? Prin marketing direct sau via Internet? 10x

  3. ana says:

    Cristian, Daca te intereseaza si parerea “tatalui” buzz marketingului, iti recomand cu drag cartea Buzz Marketing aparuta la editura Publica.Salutari,Ana

Comentează