MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Bloggeri la ziar

Brandul masculin numarul 1 in blogosfera anunta ca brandul feminin numarul 1 va scrie pentru ProSport. E vorba de Zoso si Andressa, ca sa nu mai dati click, ca oricum au trafic mare!

Am vorbit cu Andressa de cateva ori despre ideea “monetizarii” brandului ei. De fiecare data am pornit eu discutia. Mi se parea (si inca mi se pare) o idee foarte buna pentru un brand (anume) sa se asocieze cu brandul Andressa. Nu ma refer la o asociere gen Andreea Marin sau Mihaela Radulescu. Fiind o voce ascultata si aprobata de multi internauti, Andressa ar fi putut fi “ambasador” al unui brand in blogosfera sau chiar pe Internet. In acelasi timp, ea este un personaj necosmetizat, direct si sincer, deci o asociere cu un brand ar fi parut fortata.

O idee buna pentru ea ar fi fost sa scrie pentru o revista de femei sau un site de profil. Ar fi adus si cititori si valoare adaugata. Nu a ajuns la Cosmo sau Marie Claire (desi aici i-ar fi stat bine), nici la Eva.ro sau Ele.ro, ci la ProSport. Interesant, nu?

Acum caut sa vad motivul aducerii ei. Este cel mai important. Se mizeaza pe statutul ei de famous blogger sau pe calitatea scriiturii ei? Apoi vorbim despre audienta. Andressa paseste pe un teren foarte dur si chiar daca rubrica ei va fi cea a unei profane, trebuie sa se astepte la reactii dure. Mai tineti minte cazul jurnalistei GSP care si-a inchis blogul la cateva zile de la lansare?

M a i n t r e b d a ca nu cumva ProSport mizeaza pe o crestere a audientei feminine sau pe o iluminare a acestui segment. Stie cineva cati dintre cititorii de sport sunt femei?

Cred ca Andressa va avea articole faine si va atrage curand fani. Sper insa sa faca fata comentariilor care nu sunt intotdeauna magulitoare.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Tags:

Fara comentarii

  1. andressa says:

    Faptul ca am blog e un fel de bonus simpatic, merita mentionat poate in prezentarea de pe site, dar adevarul e ca nu ma simt invitata sa scriu datorita blogului ci a textelor mele in general. Ca jurnalist cu… simtul umorului. 🙂 Nu neaparat cu blog. Deci discutia despre branduri mi se pare un pic exagerata. De fapt Andreea va scrie un pamflet si il va semna, nu Andressa. 🙂

  2. ipo says:

    “Andressa, cea mai cunoscuta bloggerita din Romania, va scrie la ProSport…”Deci Andressa va scrie totusi. O spune chiar ziarul, care se lauda cu achizitia.

  3. Andrei Monciu says:

    eu cred ca totul e pt publicitate, aveau nevoie si de o bucata din internet, asa ca s-au gandit sa caute pe cineva foarte cautat si foarte citit, dar au zis ca un baiat ar fi prea normal, asa ca vor sa vada cum vede o femeie sportul… inca nu ma pot pronunta cum va fi…dar are sanse sa le reuseasca faza

  4. Cristian says:

    andressa, eu chiar cred ca esti un brand in mediul online. desi nu ma pasioneaza sportul, voi urmari scrierile tale. oricum, ma bucur ca iti diversifici prezenta in media si nu renunti la scris in favoarea tv-ului. bafta!

  5. Petrvs says:

    Articolul a fost scos, probabil din cauza comentariilor nelalocul lor.

Comentează