MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Pe bloguri spunem ce vrem

Departamentul de comunicare de la Orange mi-a comunicat astazi dimineata ca nu va fi nicio tranzactie intre ei si UPC, asa cum a vuit ieri pe bloguri si pe diverse site-uri si cum am spus si eu aici, preluand stirea DealWatch. De fapt, de ieri am anuntat ca Orange sustine ca stirea nu e adevarata. Astazi am avut confirmarea oficiala a pozitiei companiei. Mai mult, intre timp am aflat ca DealWatch nu a contactat Orange Romania, asa cum probabil ar Mai mult ››

Blogs: Cati cititori au blogurile?

Mugur incearca sa estimeze cati oameni citesc bloguri in Romania. El zice ca ar fi 300.000. Evident e o estimare la feeling, ca sa spun asa. Eu sunt mai optimist, as spune ca vreo 500.000 au aterizat macar o data pe un blog. Stie cineva de vreo statistica ajutatoare sau cum am putea sa estimam mai bine?

Life: Intrebarea zilei

Recent v-am povestit ca Hugh MacLeod spunea la o tigara ca nu mai e asa de atras de blogging, preferand Twitter in schimb. Ieri Hugh si-a sters contul de pe Twitter. Prefera sa faca desene si sa scrie carti. Asta ma face sa ma intreb: Cand ne vom intoarce si noi la lucruri serioase?