MANAFU*

Abonamente Evensys

Auto: Leapsa cu Fiat 500 merge la…

In putin timp voi duce Fiat-ul 500 la Autoitalia. Leapsa merge mai departe la Ana. Probabil ea va conduce alta masina, ceea ce cred ca ar face si mai interesant jocul.

Maine voi posta recenzia mea finala. Am cerut insa de la Autoitalia cateva informatii despre planurile lor cu acest model si o fisa cu preturile si dotarile pe care o puteti descarca de aici.

Una din intrebarile primite in aceste zile a fost legata de pret. Pretul de lista este 11.500 euro cu TVA inclus (1.2, 69 CP, Pop) si ajunge la 13.800 euro cu TVA inclus (motor 1.3 Multijet 75 CP, Sport). Cea mai scumpa versiune comandata a avut pretul de 18.800 euro.

Importatorul si-a propus sa vanda 250 de unitati pana la sfarsitul anului, avand deja o serie de comenzi. Personal cred ca va reusi sa depaseasca target-ul.

Exista dupa cum era probabil de asteptat, si o perioada de asteptare pana la livrarea masinii, care in mod normal este de 3 luni, doar ca datoritata cererii mari din intreaga Europa si a faptului ca mai toate vin personalizate, se poate extinde pana la 5 luni.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. norocoasa castigatoare says:

    yay! 😀 multumesc 🙂

  2. Andrei Monciu says:

    Ioai ce-as vrea si eu :D, dar nah asta este, alta data. Masina mi se pare putin cam scumpa, tu ce parere ai Cristi isi merita banii?

  3. Aurel says:

    interesant blog…te astept si pe blogul meu http://inutilii.blogspot.com/

Comentează