MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Intrebarea zilei (cu raspuns)

Cand stii ca blogurile au intrecut presa?
Cand vezi in ziare stiri deja aparute pe bloguri in urma cu doua-trei zile!

Tags:

Fara comentarii

  1. Jimmy says:

    True! Si asta se intampla din ce in ce mai des…

  2. Andrei Monciu says:

    eu cred ca depinde si de ziare fiindca unele ziare au surse bune, pe care un blogger nu prea are cum sa aiba…

  3. Someone says:

    Cristi, e ca şi cum ai întreba “când ştii că sursele au întrecut presa…”

  4. koss says:

    cand ziaristii isi fac blog si posteaza acolo inainte sa scrie stirea in ziar…

  5. Victor says:

    Sincer, nu cred ca vreodata Blogurile vor intrece Presa. Si, totusi, daca se va intampla astfel, va fi destul de grav.Pe bloguri poate sa apara o stire inaintea unui ziar din motive lesne de inteles. (ex: moartea lui Pruteanu. la 22:00 pe realitatea. la 22:01 pe blog. ziarul, apare dimineata).Adevarat, uneori e mai simplu si chiar mai ieftin sa citesti un blog. La capitolul “comoditate” web log-ul castiga.Dar, intre o un blog si o sacosa de carti si ziare consacrate, aleg varianta din urma. Sustin in continuare, sa citesti (si stiti la ce fel de citit ma refer) ramane o placere.

  6. G. Mih4i says:

    vom stii ca blogurile au intrecut presa, atunci cand norodul va avea incredere in bloguri (bloggeri) asa cum au in presa si … raspunsul tau “cand vezi in ziare stiri deja aparute pe bloguri in urma cu doua-trei zile”.

  7. limpede says:

    1 – Cand citesti °techcrunch°.2 – Cand ziarele iau stirile unul de la altul in virtutea faptului ca un ziar are mai multa credibilitate decat un blog, ca sursa(prejudecata falsa si pagubitoare).

  8. Siderite says:

    Blogurile deja depasesc stirile prin nivelul de incredere in autori. Daca un blog in care cineva isi spune pataniile zilnice are o stire in care spune de ce bun e un produs pe care l-a incercat, ai mai multa incredere decit un site dedicat acelui produs.Sint sigur ca acest lucru va fi exploatat pe viitor, astfel de entryuri cu reclama mascata nefiind nici reglementate si avind si impact puternic. Si daca banii incep sa se miste catre bloguri, de ce sa mai vinzi stirea cind poti sa vinzi deja reclama?

Comentează