MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Pe cand Blogging 2.0?

Am tot zis in diverse ocazii ca blogurile nu vor rezista in formula actuala mult timp. Si am crezut ca nivelul urmator va fi reprezentat de comunitati de bloggeri si activitati colaborative. Se pare insa ca blogging-ul va cunoaste in faza urmatoare o integrare multi-platforma chiar la nivel individual si nu de grup cum ma gandeam eu. Asa vom vedea trecerea de la blogging 1.0 la blogging 2.0. Am gasit un post – si se pare ca in blogosfera internationala Mai mult ››

Online: Inca un articol despre publicitatea online

S-a tot vorbit la inceputul anului de o dublare a volumului cheltuit in online anul acesta fata de 2007. Mai avem putin si ajungem la jumatatea anului, cand ar fi interesant de vazut un prim bilant. Pana atunci, putem afla de pe DailyBusiness cat au facut in 2007 principalii jucatori si ce asteptari au in 2008. Cum spuneam, toata lumea vorbeste de dublare.

Advertising: Si Sprite are promotie cu fotbal

Nu sunt microbist. Imi place din cand in cand sa urmaresc meciurile mai importante. Mai mult imi place marketingul din jurul evenimentelor sportive mari. De aceea, dar si pentru tot ce a facut Sprite in ultimul timp, va prezint noul spot al brandului. Ar fi interesanta o analiza pe marketingul Campionatului European, pornind de la initiativele locale. Eu am observat ca s-a pus accent pe biletele gratuite la meciuri.