MANAFU*

Abonamente Evensys

Mobile: Imi place BlackBerry 9000

Si fiindca am amintit zilele trecute de Kickstart, primul model cu clapa de la BlackBerry, mi-am adus aminte si de un model pe care mi-l doresc acum.

Se zvonea ca in viitorul apropiat BlackBerry va lansa un iPhone killer. Modelul urma sa aiba numarul 9000. Chiar au circulat niste imagini spion. La sfarsitul lunii martie, au aparut insa primele fotografii adevarate cu BB 9000. Apoi pe blogurile de gadget-uri au aparut si primle informatii.

BB 9000 nu e un iPhone killer in sensul acceptat de toata lumea. Are in continuare tastatura care l-a facut celebru, insa design-ul si interfata propuse utilizatorului il aduc foarte aproape de standardul impus de iPhone. Umbla vorba ca BB 9000 ar urma sa fie lansat pe piata americana in iulie sau august.

Nu am reusit sa imi repar iPhone-ul, asa ca folosesc in continuare BB 8300. Acum nu ma mai gandesc asa de mult la un nou iPhone, mai ales ca modelul cu 3G e un pic mai gros si are o carcasa schimbata. Astept sa vad pe viu BB 9000.

p r o m o
Noi evenimente Evensys: Retail Innovation Conference; Toolbox | Non-TV Advertising; Idea Forum; Search Engine Marketing Seminar

Comentează