MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Unde nu am ajuns

Am ratat in ultimele doua saptamani trei evenimente la care am fost invitat si la care mi-ar fi placut sa ajung. Chiar si asa, cred ca merita mentionate:

Bunele practici in comunicarea pe Internet (joi 19 iunie)
O intalnire la CJI in care s-a vorbit despre auto-reglamentarea comunicarii pe Intenet, daca este posibila si care sunt pasii care trebuie urmati. Am sustinut aceasta idee inca de acum un an si jumatate, cand a aparut (cred) prima data in contextul dezvoltarii blogging-ului la noi. Sorin Tudor are chiar o propunere interesanta in directia asta. Sper sa o demareze cat mai curand.

Seminarul “Puterea comunicarii in campania antifumat” (26 iunie)
Seminar ce face parte din sirul de evenimente menite sa marcheze introducerea în Romania, la 1 iulie 2008, a avertismentelor vizuale (pictograme) pe pachetele de tigari, ca masura suplimentara de combatere a consumului de tutun. Am vazut anul trecut in Singapore asemenea pictograme si sunt chiar scary (ceva in genul asta). Ar putea avea un efect asupra fumatorilor de ocazie.

Premiera documentarului “Migratorii” (27 iunie)
Un film realizat de Adina Valean si co-produs de Iulian Comanescu, in care se vorbeste despre migrarea fortei de munca. Tema chiar mi se pare interesanta si mai ales efectele plecarii romanilor sa munceasca afara. Vorbeam cu cineva zilele trecute calitatea oamenilor ramasi in tara sa acopere locurile celor plecati, pe o piata care duce lipsa din ce in ce mai mult de resurse umane.

Tags:

Comentează