MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Fara bani la mine

Sunt multe lucruri pe care le-as experimenta cel putin o data. Nu pe toate si nu pe cele pe care cei mai multi le ascund dupa “macar o data”. Imi plac insa ideile indraznete, tot ce iese din obisnuit si demonstreaza ceva. Cat mai constructiv.

Acesta este si motivul pentru care am acceptat o provocare: timp de o luna nu voi mai folosi bani cash in viata de zi cu zi, ci doar un card. O luna voi umbla fara bani in buzunar, ma rog in portofel. Tot ce voi cumpara, achita, cheltui intr-un fel va fi cu cardul. Daca ma intalniti, puteti sa ma provocati sa va arat portofelul!

Am intrat in acest joc si pentru ca prefer platile cu cardul, desi la noi poti avea multe surprize si uneori nu ti se pare o treaba atat de usoara si fireasca. In strainatate e o placere chiar. Un alt motiv tine de cateva experiente mai putin placute legate de platile cu cardul si relevate pe blog la nervi. Mai mult, sunt atatea lucruri pe care as vrea sa le cumpar online si pana acum nu am putut (va explic mai multe mai tarziu).

Si nu in ultimul rand, aceasta experienta va fi pentru mine si un curs in ceea ce inseamna plata cu cardul, caci imi propun sa aflu cat mai multe lucruri despre acest instrument.

Aceasta campanie se desfasoara cu sprijinul MasterCard Romania si este initiata prin agentia Premium Communication (au scris si ei ceva despre mine la ei pe blog). Voi utiliza deci in aceasta luna un card MasterCard. Este un Gold, ce vine si cu o linie de credit destul de buna si alte facilitati (voi reveni si asupra acestui aspect).

Fiind vorba de o campanie pe bloguri, am convenit cu initiatorii sa pun la finalul fiecarui post urmatoarea nota:

Experiment MasterCard – nici o plata fara card.

Comentează