MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Lucruri de baza

Exista cel putin doua materiale pe care oamenii de PR ar trebui sa le citeasca inainte de a contacta o persoana ce detine un blog. Unul e scris de Bobby Voicu, celalalt de Victor Kapra.

M-am gandit mai demult sa spun si eu ceva pe tema asta, insa sfaturile celor doi sunt destul de bune pentru moment. Doar un singur lucru tin sa spun acum oamenilor din PR:

Ne place sa ne spunem bloggeri pentru ca avem un blog. Nu ar trebui insa sa fim apreciati in primul rand dupa acest statut. Unii dintre noi sunt studenti, altii someri, unii tocmai au devenit tatici, altii sunt catolici. Exista sefi de publicatii care au blog sau presedinti de companii. Sunt multi participanti la Olimpiadele Comunicarii care si-au pastrat blogul, dupa cum cei mai importanti jurnalisti IT de la noi tin un jurnal online. Suntem toate aceste lucruri sau doar unele dintre ele inainte de a fi bloggeri. Eu cunosc doar vreo 2-3 oameni care pot fi catalogati drept bloggeri adevarati si vreo 10 in total care iau blogging-ul foarte in serios. Asa ca aflati intai cine suntem de fapt, ce facem zi de zi, ce am mai facut si pregatiti abordarea in concordanta.

Un sfat cu dedicatie pentru baiatul de la PR dintr-o agentie cu care s-ar putea sa nu mai colaborez o vreme. Din cauza lui.

Tags:

Comentează