MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Un nume pentru Project PXL

Pentru evenimentul dedicat blogging-ului si web 2.0, pe care il pregatim pentru septembrie, vom pune in practica mai multe idei, din dorinta de a oferi mai multa interactivitate si content sub diverse forme participantilor.

De fapt, intentia noastra este aceea de a integra cat mai multe servicii online, cele mai multe dezvoltate local, de aceea am inceput sa vorbim cu mai multi dezvoltatori.

O astfel de idee este si crearea unei reviste digitale (posibil chiar si in print) cu continut generat de utilizatorii de Internet (si nu numai). Este vorba de o revista de fotografie sau altfel spus, un mic catalog foto, care sa compileze imagini primite de la pasionatii de fotografie. In acest moment ideea se numeste Project PXL. De la pixel, fireste!

Aceasta publicatie va fi realizata cu sprijinul Implement Studio, cei care au lansat prima revista (exclusiv) digitala de la noi – Motorplay.

Practic va fi vorba de un fisier exe ce se descarca de pe Internet, dupa care poate fi rasfoitpe ecran asa cum ai face cu o revista normala. Va merge pe principiul de functionare al MotorPlay. Distributia va fi gratuita.

Ce urmeaza? Lucram la o descriere completa a acestei idei, o vom populariza pentru a-i atrage pe cei pasionati de fotografie, insa momentan cautam un nume pentru revista.

Nu lansez un mare concurs de naming, insa apreciez orice propunere de nume pentru o revista digitala de fotografie. Titulatura finala va fi decisa aici, pe blog, de catre vizitatori. Am zis sa ofer si un mic premiu: o invitatie la unul dintre evenimentele de marketing/ internet/ comunicare din toamna (organizat de mine). E un premiu simbolic, sper insa sa apreciati ideea revistei. Propunerile le puteti lasa in comments.

UPDATE: Pentru ca doresc sa cunosc cat mai multi oameni pasionati de fotografie, am creat acest link, unde ii astept pe cei interesati sa contribuie la proiectul nostru. Va rog sa va treceti numele real (integral) si o adresa de e-mail valida. Va asigur ca nu colectez adrese si nici nu intentionez sa instrainez lista.

Comentează