MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Caile nebanuite ale Amazonului

Incercarea mea de a cumpara de pe Amazon a ajuns la un final putin haios. Ziceam acum doua zile ca pendulez intre a cumpara de pe site-ul din UK sau de pe cel din US. Am primit de atunci cateva atentionari. Majoritatea fata de Amazon US. Ce am facut?

Am decis sa cumpar totusi din US, poate si pentru ca imi place mai mult dolarul decat lira. Dar mi-am zis sa fac totusi o comparatie cu UK, asa ca alternativ mi-am umplut cosul cu aceleasi lucruri si acolo.

M-am rezumat doar la carti si DVD-uri. Dupa ce mi-am ales lucrurile am facut o comparatie a costurilor totale. Nu am vazut o mare diferenta, asa ca am ramas sa folosesc contul american. Zis si facut, numai ca nu m-a lasat sa cumpar ce vroiam. Mai precis nu am putut comanda dvd-urile dorite. Cartile erau livrabile, dar dvd-urile nu.

Am hotarat instant sa imi fac cumparaturile in UK. Surpriza! De la ei puteam lua doar dvd-urile. Ce chestie! Nu m-am gandit prea mult si am mers mai departe pe ambele conturi. Asa ca acum astept cartile din US si dvd-urile din UK.

Experiment MasterCard – nici o plata fara card.

Comentează