MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Ce servicii web ai cumpara?

Mi-am extins cumparaturile online si in zona serviciilor web. Mi-am luat un cont PRO pe Flickr. Nu ma omor eu cu facutul pozelor, dar nici nu imi place sa vad ca pot avea doar 200 de poze in contul de pe Flickr.

Daca m-ar fi intrebat cineva pentru ce serviciu eu as plati, cu siguranta as fi raspuns “Gmail”. Nu sunt fan si as fi preferat dispunerea clasica a mesajelor in Inbox, dar isi face treaba foarte bine, mai ales impotriva spamului, iar cuplarea cu Google Calendar si varianta mobila sunt doua avantaje nete.

Am ales sa platesc pentru Flickr pentru ca imi place idee si felul in care este facut. Nu am testat inca si serviciul video, dar am timp sa fac. Am platic cu cardul, iar tranzactia s-a desfasurat fara probleme. Au fost cateva minute de verificare. Atat.

Ma uit acum in contul de pe Gmail si vad ca nu prea stau bine cu spatiul liber. Poate iau niste extra spatiu si aici in cele din urma. Pana atunci va intreb:

Pentru ce servicii web sunteti dispusi sa platiti?
Gmail
Yahoo Mail
Flickr
Del.icio.us
LinkedIn
Yahoo Messenger
WordPress
Blogger.com
Hi5
Facebook
  

Experiment MasterCard – nici o plata fara card

2 comentarii

  1. zoly .eu says:

    nici unul deocamdata…

  2. […] cum îmi plătesc unele servicii utile (curent, telefon, gaz) de ce n-aş plăti şi pentru astfel servicii, dacă sunt pentru a susţine şi vreau ca să am un minim de legătură […]

Comentează