MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Importanta design-ului

TechCrunch, unul dintre blogurile internationale de succes, si-a schimbat astazi design-ul. Pentru multi acest lucru nu este foarte important, ma refer la cei ce citesc blogul prin rss reader.

Am mai atins pe blog ideea importantei design-ului in viitorul tot mai influentat de rss readere si tot felul de agregatoare (Netvibes, Friendfeed etc).

Chiar ma gandeam zilele astea ca o idee interesanta ar fi crearea unor bloguri care sa poata fi citite doar prin rss readere, evident cu un design minimalist. Iar abonarea la feed-ul rss sa fie libera sau solicitata.

Iulian Comanescu imi spunea recent ca el nu da importanta design-ului de blog atat de mult ca mine. Crede mult in calitatea continutului. De acord cu el, dar eu am fost intotdeauna atent la cum arata lucrurile din jurul meu si am declarat ca design-ul conteaza mai mult decat performantele in sine ale unui produs.

Imaginea de mai sus reprezinta o incercarea de-a mea de a relansa acest blog. De fapt viza o schimbarea radicala a blogului. Dateaza de acum aproape doi ani si includea inregistari video, stiri si o revista a blogurilor de comunicare de la noi.

Acum sunt pe final de design pentru viitorul blog, iar Iulian imi sugera sa il fac public pentru a strange feedback util. E o idee. Nu stiu cat de bine a functionat tactica asta pentru Neogen. Cred ca mai mult i-a bagat in ceata.

Tags: ,

Comentează