MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Dupa lansarea iPhone

Am fost plecat cateva zile si nu am apucat sa comentez lansarea iPhone in Romania. Acum e un pic cam tarziu, ca deja probabil au aparut reactii in presa, ca pe bloguri am vazut chiar din seara aceea.

Cele 6.000 de precomenzi reprezinta un bun start pentru iPhone in Romania. Cele 100 de telefoane vandute in prima noapte mi se par prea putine, cel putin pentru ca din poze (s-a dat ceva si la TV?) si declaratii au aparut estimari ce vorbeau de 200 – 300 de persoane. Sa fi fost probabil un numar atat de mic din cauza contractelor ce trebuiau incheiate?

Ar fi interesant de aflat cum a fost lansarea iPhone si in celelalte orase. Daca stiti link-uri pe tema asta, mi-ar placea sa le citesc.

Am vrut sa va spun ca in Polonia la coada s-au asezat si actori platiti, insa a dat deja Zoso stirea, plus mai multe foto de la lansarea din Bucuresti.

Ideea lansarii la miez de noapte nu era si poate fi exploatata in mai multe feluri. Nu stiu daca Orange avea voie sa o faca in cadrul unui eveniment nocturn intr-un alt loc, ca pe o petrecere. Venea totusi o vedeta, nu?

Un eveniment dedicat ar fi generat mai mult buzz, ceea ce a ajutat de la inceput brandul mai mult decat spoturile TV, cam boring daca ma intrebati pe mine. Dar la urma urmei, la noi o coada starneste interes dupa ani de lipsa.

UPDATE: Oficial, au fost 150 de oameni joi noaptea la Orange Concept Store, iar in primele ore au fost achizitionate 120 de telefoane.

Tags: ,

Comentează