MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Viitorul meu telefon

Deci asa arata primul “telefon google”, HTC Dream! Imaginea confirma sau este confirmata de schitele vazute acum cateva zile. La prima vedere nu arata nici rau, nici bine, probabil ca soft-ul Google va face diferenta si va atrage o parte dintre fanii iPhone, probabil dintre cei mai tehnici, si clar va intari imaginea HTC pe piata.

Nu sunt un fan al telefoanelor cu tastatura full QWERTY slide, dar e adevarat ca nu am incercat unul pana acum. Pana la Dream, voi lua de curiozitate un HTC Touch Pro.

Ca tot am amintit de HTC. Am un Touch Diamond de o saptamana si ceva. E un telefon , de fapt un Pocket PC mai degraba, foarte avansat si clar dedicat oamenilor mai tehnici. Eu nu sunt unul dintre acestia si de aceea l-am gasit un pic cam complicat pentru gustul meu.

Ma gandesc insa din ce in ce mai mult sa raman la BlackBerry, mai ales ca am doua optiuni care suna foarte bine: Bold si Storm. Cu Bold as continua ce am inceput cu Curve, iar Storm (candva promovat ca Thunder) ar fi cea mai buna alternativa iPhone pentru mine.

Ca tot e un post despre telefoane mobile, la Webstock vom avea o sesiune dedicata telefoanelor mobile, in care intentionam sa reunim cat mai multi pasionati in domeniu. Pentru acest eveniment vom oferi o serie de invitatii bloggerilor interesati de zona mobile. Daca esti unul dintre ei, vino aici, anunta-ne ca ai vrea sa vii si spune-ne de ce vrei sa participi la sesiunea mobile, eventual da-ne un link spre blog-ul tau, ca sa ne facem o idee mai buna.

Comentează