MANAFU*

Abonamente Evensys

HR: Un CV

Am reluat cautarea unui designer pentru Evensys. De fapt, e un job pentru un junior designer care stie InDesign, Illustrator, Photoshop si Dreamweaver si vrea sa isi rodeze mana pe diverse materiale de prezentare si microsite-uri.

Cat am fost plecat, CV-urile au continuat sa curga. Primim in continuare aplicatii din partea unor designeri de interior. E Ok, nu ne deranjeaza. Poate o sa avem nevoie la un moment dat de un decorator.

Am primit insa si un CV care se intinde pe 28 de pagini (printate), al unei persoane care cere 10.000 de euro pe luna si care a facut copy/paste la un CV si o scrisoare de intentie in toate campurile ce trebuie completate pe eJobs. Asa a ajuns sa umple 28 de pagini.

Nu are nicio treaba cu partea de design, insa ne scrie ca:

“imi doresc sa lucrez intr-o pozitie/ loc de munca de lidership dintr-o companie/ organizatie din Romania si/ sau din alta tara care sa fie numarul 1/ sau intre primele in domeniul un care activeaza, si care sa-mi ofere o excelenta oportunitate pentru ca sunt o persoana foarte motivata, ambitioasa si capacitata pe rezultate. Sunt candidatul ideal, vreau sa fac multi bani pentru mine si pentru companie/ organizatie…”

Sincer nici nu stiu cum sa reactionez la un astfel de CV. Cum sa il comentez fara sa fiu rau. Nu am de ce sa fiu rau, chiar daca am consumat atata hartie degeaba. Macar ma invat minte sa nu mai printez deloc CV-uri de acum inainte.

Tags:

Comentează