MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: O poveste

PHOTO BY VISTA/ BIZ

Am urmarit destul de mult anul acesta JO de la Beijing si am ajuns sa am o mare admiratie pentru sportivi in general si pentru ai nostri in particular. Si poate cel mai mult m-a impresionat situatia lui Marian Dragulescu.

Este unul dintre putinii sportivi care reusesc sa isi lase amprenta intr-un sport, avand o saritura care ii poarta numele. Un motiv de mare mandrie. Numai ca anul trecut Marian si-a pus in pericol participarea la JO, suferind un grav accident in cadrul Campionatelor Europene, de la Amsterdam. Atunci, a cazut in cap si a fost diagnosticat cu discopatie cervicala si, mai apoi, cu fisura de spina vertebrala in zona lombara.

A reusit sa se recupereze si a venit la Beijing pentru a castiga. Dar si pentru a acoperi o datorie de 50.000 de euro dintr-un imprumut facut pentru a-si opera fetita in strainatate. Beatrice Maria nu aude si nu vorbeste.

Din fericire, un om de afaceri a donat intreaga suma pentru a acoperi datoria familiei Dragulescu.

Daca ii spui unui strain de la capatul lumii ca esti din Romania, te va intreba cel mai probabil de Nadia Comaneci si uneori chiar de Hagi. Sportivii nostri au fost dintotdeauna cei mai buni ambasadori ai tarii. De ce nu am incepe rebranding-ul de tara cu incurajarea si finantarea sportului?

Tags:

Comentează