MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Proiecte in blogosfera

Poate ar fi trebuit sa includem in RoBloggers Survey si ceva legat de initiativele din blogosfera. Sunt din ce in ce mai multe si mai bune. Si toate aceste proiecte fac – dupa parerea mea – blogosfera mai interesanta. Iata cateva proiecte care merita urmarite:

Umbrela Verde – e un proiect mai vechi un pic, dar pe care merita sa il mentionez. Lansat de Selenis si Tuborg, acest proiect de responsabilizare sociala a reusit sa implice peste 118 de bloggeri, ceea ce ma face sa cred si mai mult ca blogurile pot juca un rol important in sustinerea unor cauze. Am zis asta si la Olimpiadele Comunicarii si o sa dezbatem subiectul si la Webstock.

Tenis 4.0 – mi-ar fi placut sa fiu eu in spatele acestei idei. Eu am numit-o socializare prin sport. Daca nu stiti, de ceva vreme mai multi bloggeri si cititori de bloguri se intalnesc intr-un campionat de tenis de camp. Eu le-as propune sa isi faca un club de networking serios, sa vezi ce business-uri ar iesi apoi!

Studiu Comert Electronic – Exista o gasca de baieti buni care vor sa ridice profilul comertului online. Si eu cred ca aceasta piata cu mare potential (cineva imi spunea ca ar fi evaluata la 200 mil. euro pentru 2009) nu se bucura de cel mai bun PR. Ei bine, oamenii astia au potnit un studiu, cu premii grele, despre e-commerce in Romania.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

  1. Dragos Dehelean says:

    Cristi, blogurile partenere (au afisat un banner de sustinere) de la Umbrela Verde sunt aici:http://www.umbrelaverde.ro/parteneri.html#blogguri_partenereSunt 118.

  2. Mircea Scarlatescu says:

    Da Cristi, sunt sanse ca asta sa fie urmatorul pas :). Pe moment nu dam un tenis :)?

  3. mikel says:

    dar ar prinde bine si o socializare prin alte sporturi (fotbal, biliard, snooker, ping-pong, etc). ar putea exista un proiect in sensul asta: blogger in miscare

  4. drumultaberei says:

    Eu am propus ca chestionarul RoBlogger Survey sa cuprinda si o rubrica de proiecte ale celor ce-l completeaza. Mai ales daca e vorba de proiecte de nisa.

Comentează