MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Ultima zi de RoBloggers Survey 2008

Am ajuns la 790 de raspunsuri in RoBloggers Survey 2008. Cu putina vointa (din partea bloggerilor care nu au raspuns inca) putem ajunge la peste 800 pana la sfarsitul zilei, cand il vom inchide, urmand sa prelucram rezultatele.

Le multumesc inca o data tuturor celor care au contribuit la completarea si popularizarea sondajului. Cresterea din ultimele zile mi-a demonstrat ca multi bloggeri s-au si au mobilizat. Ceea ce sincer ma bucura si imi arata ca acest proiect pornit in urma cu 3 ani are valoare.

Cei care inca nu l-au completat si au cateva minute liber il pot gasi aici.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Fara comentarii

  1. A.Faith says:

    sincer, nu ştiu dacă să fiu surprins sau dezamăgit de faptul că nu aţi trecut de 1000. am încercat să pun şi eu umărul la acest număr de bloggeri care să completeze sondajul, însă se pare că nu am reuşit aşa cum îmi doream. anul viitor poate încercaţi şi nişte premii ceva, cum au făcut cu sondajul despre magazinele virtuale. eventual, o invitaţie la vreun event organizat de evensys.

  2. Alex says:

    cand o sa faceti publice rezultatele? Adica cam cat va dura procesarea datelor?eu cred ca vor exista cresteri la segmentul celor care au castigat bani din bloguri

  3. Cristian says:

    cateva date vor fi facute publice la Webstock. analiza lor dureaza un pic.

Comentează