MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Noutati de la Webstock (1)

Dupa cateva zile de lansarea oficiala a Webstock, pot spune ca acesta va fi cel mai greu eveniment pe care l-am facut pana acum. Hai, poate nu greu, dar complex si consumator de resurse. Dar nu ma plang, incerc sa pun in practica cat mai multe idei interesante si ma bucur ca am gasit multi sustinatori.

Iata ce e nou:

 • Project PXL – vom face o revista digitala de fotografie la care oricine poate contribui. Nu e un concurs, dar avem si un premiu: o genata Python Pack de la Booq, special gandita pentru fotografi. Detalii aici.
 • Webstock TV – stim ca nu toata lumea poate ajunge la Webstock, insa mult mai multi pot vedea ce se vorbeste acolo in fata calculatorului pe un “canal TV” online, realizat de echipa Radio Lynx.

Ce e vechi si inca valabil:

 • Propuneri teme si vorbitori – asteptam propuneri de teme si vorbitori care sa se incadreze in programul propus. Deadline pentru sugestii: luni, 15 septembrie.
 • Web 2.0 Awards – continua inregistrarile la prima competitie de proiecte web 2.0. Detalii aici.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

 1. BlogGeorge says:

  Intrebare: Sunt facute publice raspunsurile la chestionar?Adica putem sa facem browse printre intrebarile si raspunsurile de genul:Dati cel putin 3 exemple de bloguri romanesti pe care le apreciati

 2. Cristian says:

  da, sunt. cele la intrebari deschise sunt compilate.

 3. Alexandru ILIE says:

  Foarte buna ideea Webstock TV. Succes!

Comentează