MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Realitatea-Catavencu vrea mai mult

Grupul Realitatea-Catavencu tocmai a anuntat ca se extinde in new media si servicii de consultanta in afaceri.

“Divizia Business Media va beneficia astfel de o noua formula de conducere si functionare, devenind Divizia Business Media & Consulting, o data cu aprobarea proiectului Money Consulting – o noua structura a grupului care va oferi servicii premium de consultanta de afaceri.

La randul sau, New Media devine o structura de sine statatoare in cadrul grupului, managing director al noii divizii fiind numit Dragos Stanca (anterior director Business Media & Online). In subordinea sa se vor afla atat operatiunile online existente, cat si consortiul de companii care se va forma in jurul proiectului F5 (investitii si parteneriate new media)”, spune comunicatul de presa R-C.

Cand am primit comunicatul, am zis ca poate ar fi trebuit sa se concentreze pe cresterea diviziei de print si tv inainte de a face pasi in alte zone. Pana la urma insa, nu exista un moment anume pentru a incepe un business, mai ales cand te lansezi cu doua idei inedite.

Eu unul nu stiu alt trust media care sa ofere consultanta in afaceri. In zona online, ar fi al doilea trust dupa Media Pro care isi face business separat pe online. Sau poate al treilea daca ma gandesc mai bine, caci la Intact exista US Media, business online condus de Gusti Roman.

Raman insa la ideea ca e nevoie de un focus mai mare pe business-ul de media traditional. Totusi de aici vin banii cei mari si vor mai veni o vreme.

Tags:

Comentează