MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Avem si Firestarters

Cand am lansat Prodigy°, saptamana trecuta, am vorbit putin si despre Firestarters, o prima initiativa a noastra.

De fapt, poate ar trebui sa spun mai intai, ca pe langa proiectele dedicate companiilor, vom da drumul si la o serie de initiative menite sa creasca awareness-ul social media in Romania.

O prima idee de acest gen este clubul Firestarters. Mai bine zis, meet-up-ul Firestarters, caci deja sunt implicat in Web-Club, seria de evenimente reunite intr-un club de networking.

Firestarters vine cu un concept nou, diferit de tot ce am facut pana acum in zona de networking. Pe scurt, e vorba de o serie de intalniri lunare cu 30 – 40 de oameni maximum, care au ca scop dezbaterea unor teme actuale in social media, iar tot ce se intampla la aceste adunari va fi transmis live pe Internet.

Nu vom avea membri si nici nu se vor face liste de participanti, asa cum faceam la Netoo pe vremuri. Vom merge pe sistemul cu invitatii, in care o parte vor fi dedicate vorbitorilor si cealalta asistentei, selectand dintre bloggerii interesati de subiectele dezbatute. Dar vom cauta sa aducem mereu “bloggeri noi” (intelegeti voi la ce ma refer!).

Firestarters se bucura de sustinerea FruFru, un brand care s-a bucurat de aprecieri in blogosfera inca de la aparitie. FruFru ne gazduieste in noul sau “restaurant” de pe Calea Buzesti si se asigura ca ne vom simti bine cat timp suntem acolo.

Comentează