MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Un pic despre mine

PHOTO BY ADRIAN ZANFIR

Intotdeauna mi-a fost un pic greu sa vorbesc despre mine si ceea ce fac. Intr-o vreme chiar refuzam contactele de networking sau expunerea in media. Apoi nu am mai avut incotro. A trebuit sa ies din “carapace” si sa socializez. Doar eram pe cont propriu si nu mai aveam adapostul unui job!

Si asta am facut poate cel mai mult in ultimii doi ani. Am incercat sa fiu in legatura cu cat mai multi oameni si sa cunosc persoane inteligente si creative. Pot spune ca am acum de trei ori mai multi prieteni decat am avut la orice moment din viata mea. Am reusit aceasta performanta prin blogging si evenimentele pe care le-am organizat. Iar succesul meu s-a datorat in mare parte acestor oameni. Parca ma vad in reclama Orange: “Sunt ceea ce sunt datorita tuturor”.

Am avut norocul – de cand m-am angajat si apoi ca antreprenor – sa fac aproape tot ce am vrut. M-am dezvoltat profesional dupa cum mi-a placut si am avut multe resurse de a pune in aplicare ce mi-am dorit. In sinea mea, imi spun uneori ca am reusit sa fac lucruri unice sau in premiera pe piata noastra si sa provoc diverse schimbari. Si ma bucur ca am avut acel drive de a face lucruri si inca il am.

Acum la inceput de nou drum, pornesc cu acelasi entuziasm pe care l-am avut si acum doi ani. Si asta e bine. Nu ma gandesc unde voi ajunge peste doi ani, ci mai degraba ma gandesc la cate lucruri voi putea face pana atunci.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Tags: ,

Comentează