MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Cu ochii pe BBD 08

Cei pasionati de design, WordPress si bloguri ar trebui sa arunce un ochi pe Best Blog Design 08, a doua editie a competitiei de teme adaptate sau originale. Foarte bune propunerile de pana acum! Daca ai creat o tema sau adaptat creativ una exista, te invit sa te inscrii pe site. Iar daca iti place ideea si vrei sa o sustii, avem un mic banner aici.

Life: BucurESTI TU

Va spuneam acum cateva zile de ideea lui Stefan Voloaca, Creative Director la Bigger Group, prezentata la evenimentul “Inspire”. M-am arata interesat de punerea ei in practica si stiu ca mai sunt si alte persoane interesate de idee. Pana sa vedem ce se poate face si cum, i-am pus lui Stefan cateva intrebari: Care e ideea de baza?Foarte pe scurt: brandingul de tara “de sus in jos”, comandat de autoritati si implementat de o agentie sau mai multe, nu face Mai mult ››

Blogs: Un alt sondaj

What Are You Sinking About (Rogalski Grigoriu) View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: biz zilele) Eliza Rogalski a prezentat ieri la Zilele Biz rezultatele unui sondaj realizat cu 19 bloggeri selectati din Top 30 ZeList.ro. Prezentarea o vedeti mai sus, iar despre demersul ei puteti citi aici.