MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Urmeaza anul PSR in blogosfera?

Daca cineva ma intreba astazi care ar fi tendinta principala pe care o vad eu in blogging pentru anul viitor, i-as fi raspuns astfel: 2009 va fi anul cSR in blogosfera!

Am zis cSR pentru ca ma refer aici la “citizen social responsibility” sau la – dupa cum Dan Dumitrescu mi-a sugerat recent – “personal social responsibility”.

Spun asta uitandu-ma la nenumaratele idei bune nascute pe bloguri anul acesta, la initiative care au pornit de la ideile unui singur om sau de la sprijinul pe care mai multi bloggeri l-au dat unor cauze.

Daca pana mai ieri in jurul meu erau multi oameni din publicitate si Internet, intre si (dintre ei) si-au facut loc multi oameni interesati de binele altora. Si asta ma bucura sincer, caci am intelanit persoane care mi-au dat adevarate lectii (in sensul bun) de altruism.

Ieri am pus clipul IHTIS pe blog si am fost uimit de reactii. In acest moment, am doua companii care vor dona in contul lor si vor primi publicitate pe blogul meu. Mai sunt 3 spatii disponibile pentru aceasta campanie personala. O sa va zic in curand despre cine e vorba.

Fac echipa cu Dan Virtopeanu, Iulian Comanescu si Dragos Dehelean pentru a gasi o solutie rapida de implementare a donatiilor prin SMS. Eu cu Dragos vom fi oamenii de lobby, ipostaza noua pentru mine. Noi vom aborda operatorii de telefonie.

M-am implicat in acest proiect pentru ca sincer cred ca social media au un impact foarte mare si la noi, dar mai ales pentru ca isi pot proba cel mai bine utilitatea in astfel de situatii. Eu cred ca putem strange cei 350.000 de euro.

Mai crede cineva la fel?

Tags: ,

Comentează