MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Poftiti la RoTwitter Survey 2009!

Gata! I-am dat drumul! Primul sondaj (www.esurvey.ro/rotwitter) dedicat celor care folosesc platforma de microblogging Twitter este online si poate fi completat de toti utilizatorii acestui serviciu.

Intrebarile au fost propuse se mine si completate / amendate de mai multi utilizatori de Twitter, carora le multumesc inca o data pentru sprijin. Meritul cel mare pentru punerea in practica a acestei idei ii apartine lui Robert si companiei sale Markability. Robert mi-a pus la dispozitie platforma eSurvey. E chiar interesanta! Mi-a facut un demo si m-a convins.

Am lansat acest sondaj din pura curiozitate. Twitter va fi la moda in 2009, comunitatea creste foarte repede, cred deci ca o astfel de initiativa ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine.

Evident ca puteam introduce mai multe intrebari, chiar si mai multe variante de raspuns. Cred insa ca pentru o prima editie, chestionarul propus e suficient.

Asadar, daca ai un cont de Twitter, te astept sa completezi sondajul (datele raman confidentiale). Daca iti place ideea, iti multumesc anticipat pentru promovarea printre cunoscuti. O poti face si printr-un microbanner. L-am pus pe coloana alaturata.

Voi tine activ chestionarul timp de 2 – 3 saptamani, dupa care la scurt timp voi publica rezultatele.

Comentează