MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: La ce (mai) e bun Twitter?

Am momente in care imi vine sa renunt la Twitter, alteori ma bucur ca exista. Sunt cazuri in care il vad drept cea mai usoara metoda de comunicare s.a.m.d. Banuiesc ca fiecare utilizator are reactii similare sau motive sa aprecieze Twitter.

Vineri, de exemplu, am lansat un sondaj pe Twitter. Si am primit foarte multe raspunsuri tinand cont de gradul mare de “volatilitate” a mesajelor. M-am bucurat ca am gasit o modalitate atat de rapida de a sonda diverse pareri. Ma gandesc deci sa mai lansez si alte “cercetari”.

Pentru mine a mai functionat si in cazuri in care eram “pierdut” intr-o problema. In vara cautam o strada in Viena si am “gasit-o” pe Twitter. Recent am avut probleme cu conexiunea la Internet si dupa mesajul pe Twitter am primit raspunsuri bune, mailuri si chiar un telefon de suport.

Ce alte utilitati ati gasit pentru Twitter? Si nu ma refer aici la: “tin legatura cu prietenii”, “mai informez”, “dau stiri” etc.

Si pentru ca tot vorbesc de Twitter, sondaje si caut raspunsuri interesante, va reamintesc ca suntem aproape de final cu RoTwitter Survey. Luni seara voi inchide votarea, asa ca daca nu ati completat inca, va invit sa acordati cateva minute chestionarului de aici.

Comentează