MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Social Media Training for Communcators

In urma cu un an pregateam prima editie a unui workshop de blogging pentru companii. Prima editie a avut loc in aprilie, cea de-a doua in noiembrie, fiecare atragand un grup restrans de participanti interesati de beneficiile blogging-ului.

Cand ma pregateam de a doua editie, mi-a venit ideea organizarii unui workshop de social media. Blogging-ul este inca parte dominanta in social media pe plan local, dar de un an si ceva vorbim din ce in ce mai mult de social networking, microblogging si alte forme ale noului Internet.

Am strans in ultimul an nenumarate resurse, am avut ocazia sa gandesc tot felul de proiecte pentru social media alaturi de Prodigy° si (poate inainte de orice) am adunat mai bine de 3 ani de blogging serios.

Asa am ajuns sa pregatesc acum un training pe social media pentru comunicatori (din agentii de PR sau din companii) pentru 27 martie 2009, la JW Marriott, in cadrul PR FORUM 2009.

Cu “Social Media Training for Communicators” imi propun sa ofer pe parcursul unei zile un pachet consistent de informarii utile, idei, tactici si solutii, studii de caz si bune practici pentru oamenii de PR.

Intentia mea este ca la finalul zilei participantii sa poata formula o strategie de social media, sa isi monitorizeze eficient brandul in mediul online, sa dezvolte un blog de companie sau brand, sa masoare rezultatele unei campanii in social media, si sa aiba la indemana un mic manual, dar plin de resurse pentru initiativele lor viitoare.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE

Comentează