MANAFU*

Abonamente Evensys

Promo: Hotel Investment Forum

In ultimii ani, in Romania, unul dintre cele mai profitabile si prolifice sectoare de investii a fost fara indoiala cel hotelier, expertii in domeniu sustinand ca explozia investitionala in domeniu urmeaza sa atinga apogeul abia in urmatorii cinci-sase ani.

Cu siguranta insa, evolutia industriei de profil va resimti impactul crizei economice actuale, hotelierii fiind acum nevoiti a identifica cele mai eficiente modalitati de mentinere a cotei de piata si solutii de raspuns rapide la tendinte precum diminuarea ratei de ocupare, o consecinta directa a scaderii turismului pe segmentele business si leisure deopotriva.

Desfasurata in perioada 17-18 martie 2009, la hotelul JW Bucharest Grand Hotel, cea de-a doua editie a conferintei Hotel Investment Forum are ca obiectiv major prezentarea celor mai importante oportunitati de dezvoltare ale industriei hoteliere locale in contextul economic actual, furnizand totodata solutii la principalele provocari intampinate in prezent de specialistii in domeniu.

Daca lucrezi in industria hoteliera, turism sau oferi servicii in domeniu, nu trebuie sa ratezi aceasta conferinta si pe invitatii internationali si specialistii locali. Detalii gasiti aici.

Comentează