MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Agenda Evensys de primavara

Lucrez in acest moment la un numar destul de consistent de evenimente. Unele sunt editii noi ale unor conferinte lansate in anii trecuti, altele sunt idei noi. Iata asadar ce am in plan:

Customer Experience Conference
28 Aprilie – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Sunt unul dintre cei ce pariaza pe “customer everything” si care cred ca in viitor ca succesul companiilor pe orice piata va fi dat intr-o mare masura de politicile si tacticile de abordare a consumatorilor. Cu ocazia acestei editii de debut, vom lansa si “Customer Experience Survey“, un studiu despre satisfactia consumatorilor fata de brandurile de pe piata!
Intra in grupul evenimentului pe LinkedIn.

Social Media Training For Communicators
7 Mai – Radisson Blu Hotel
Prima editie a atras 35 de participanti, a pus accent pe mix-ul de social media, SEO PR, Social Press Release si Twitter, avand la final drept invitati patru dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani. La editia a doua, adaugam Online Reputation Management si Bloggers Realtions, iar la final vom avea invitati cativa dintre cei mai cunoscuti consultanti pe social media de la noi.
Intra in grupul evenimentului pe LinkedIn.

Mobile Marketing Conference
13 Mai – Radisson Blu Hotel
Prima editie a fost in octombrie anul trecut. Venim cu a doua la mijloc de mai si cu sustinerea unor importanti jucatori pe piata de mobile marketing: Intertel, Voxline si Netopia. Vom avea de asemenea si cea de-a doua editie a studiului despre perceptia romanilor asupra reclamelor transmise pe telefonul mobil, realizat de Unlock Research.
Intra in grupul evenimentului pe LinkedIn.

Facility & Property Management Conference
19-20 Mai – Radisson Blu Hotel
Prima editie a unui eveniment ce vizeaza o nisa in crestere: companiile de facility & property management. Este un eveniment dedicat eficientei si solutiilor performante pentru cei ce administreaza diverse spatii si proprietati.

Retail Innovation Conference
27 Mai – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
In aceste vremuri nesigure, retailerii au nevoie de noi tactici de abordare a consumatorului in zonele comerciale si idei pentru cresterea business-ului. Cea de-a doua editie a conferintei va pune accentul pe solutii practice si eficienta.

p r o m o
Microjobs.ro: Job-uri via Twitter
Social Media Training: Pregatim a doua editie pentru 7 mai!
Strategist.ro: Blog de Social Media

Tags: ,

Comentează