MANAFU*

Abonamente Evensys

Top clipuri virale (martie 2009)

zelistZeList a lansat incepand cu luna martie un top al celor mai virale video-uri aparute pe blogurile romanesti. Analizand peste 31.000 de bloguri, ZeList a intocmit topul in functie de numarul de aparitii pe bloguri ale video-urilor preluate de la principalele site-uri de videosharing, precum si de la cei mai importanti furnizori de continut video din Romania (embedded video).

Topul va cuprinde atat clasamentul celor mai virale clipuri video din lunile precedente, cat si situatia actualizata zilnic a materialelor video din luna in curs.

In luna martie, cele mai “embedate” cinci clipuri au fost:

  1. Earth Hour 2009, aparut pe 70 de bloguri
  2. Atlas de mitocanie urbana, aparut pe 65 de bloguri
  3. Scrisoare catre liceeni (Tudor Chirila), aparut pe 33 de bloguri
  4. Puya – Undeva-n Balcani, aparut pe 18 bloguri
  5. Pastorit extrem, aparut pe 18 bloguri.

1 comentariu

  1. Calin says:

    Clipul Earth Hour facut de Zoli Toth, ce a fost urcat pe Trilulilu “Earth Hour Romania, 28 Martie 2009, ora 20:30” a ajuns pe cel putin 90 de bloguri in luna martie (http://www.trilulilu.ro/ZoliToth/1be2f644aca45e acum sunt 96 de bloguri ce apar ca au preluat clipul, vezi butonul Link-uri de pe pagina fisierului), insa probabil nu toate blogurile respective apar in Zelist.

    Ma mira faptul ca desi multe din bloguri au preluat clipul de pe Trilulilu, acesta nu a fost embeduit pe pagina “Earth Hour” de pe Zelist, sau nu a fost mentionat.

    La fel cu “Scrisoare catre liceeni”, multe bloguri (ce apar in lista Zelist) au facut embed la audio-ul de pe Trilulilu , insa sursa Trilulilu nu e mentionata.
    Conform siteului Trilulilu, “Scrisoare catre liceeni” a ajuns pe 163 de bloguri.

Comentează