MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Am intrat intr-o competitie LG

LG organizeaza diseara o petrecere cu karaoke pentru bloggeri. Cred ca vor fi prezente peste 100 de persoane, deci club Loggia va fi cam plin. Sper sa fie frumos afara!

Merg la petrecere in dubla-calitate: invitat si participant intr-o campanie LG. In urmatoarea luna, patru bloggeri vor primi la test un super televizor full HD din gama high-end. E cel de mai sus. Televizoarele nu se vor intoarce insa la LG, ci vor fi oferite de bloggeri in patru concursuri organizate de fiecare dupa propriile idei.

Asadar, am avut ca “tema” gasirea unui concept de concurs in urma caruia voi darui televizorul testat unui participant la concursul meu.

Si pentru ca am dorit sa “inovez” pe “piata concursurilor blogosferice” mi-am “angajat” agentie de comunicare interactiva pentru a gasi ideea concursului si a-l gestiona. MB Dragan a acceptat provocarea mea si lucreaza deja la crearea si implementarea concursului.

Cum dorim sa aratam, nu sa povestim, va spun acum doar ca vom implica mai multe media in aceasta campanie. Si ca MB Dragan a fost foarte creativa.

Ne vedem diseara!

UPDATE: Cum se pare ca trebuie sa spun ceva totusi despre concurs, adaug doar o scurta descriere de teasing: Creeaza-ti profilul personal, vorbeste de el si invita cat mai multi prieteni sa faca browsing, prin intermediul telecomenzii. Profilul cu cele mai multe vizualizari il declaram castigator si il premiem cu un superb LCD LG LH5000!

Tags: ,

Comentează