MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Faci ce iti place?

Nu sunt genul care sa porneasca discutii existentiale pe blog, insa de data asta sunt chiar curios… Inspirat de turneul pe care Tudor Chirila il va face in mai multe licee, unde va vorbi elevilor despre alegerea viitoarei cariere, m-am gandit sa lansez intrebarea:

Faci ce iti place?
Da Nu Nu imi dau seama   


Am peste 10 ani de cariera si in toti acesti ani am facut mereu ce mi-a placut. Nu cred ca a fost ceva care sa imi displaca. Am avut si putin noroc, am avut si sustinere si am avut si sansa de a putea decide ca de acum inainte voi face doar ce imi place.

Daca stau bine sa ma gandesc si in scoala am facut ce mi-a placut. Mi-am ales facultatea din pasiune. Am dat la jurnalism pentru ca imi placea ideea de a interactiona cu oamenii. Si pe atunci, presa era singurul medium.

In facultate, am descoperit ca ma atrage publicitatea si am inceput sa studiez singur, in ideea ca voi intra intr-o agentie. Nu am intrat, dar am ajuns sa scriu despre publicitate. Asa am imbinat doua pasiuni.

Cand am descoperit Internetul, veneam la birou in week-end fara treaba si consumam ore intregi de net. Am inceput apoi sa creez site-uri pe Geocities. Din joaca. Un pic mai tarziu debutam in publishing-ul online.

Cand nu mi-a placut ceva, m-am retras. E mai bine sa te retragi. Si sa faci ce iti place. Cum iti place. Tu ce faci?

Tags: ,

Comentează