MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Am lansat Gadgeteer.ro

Am fost implicat in mai multe teste de produse si servicii desfasurate in blogosfera. Mi-au placut campaniile Audi A4, Fiat 500, Booq si MasterCard, ca sa nominalizez doar cateva dintre ele.

Cu experientele mele din blogosfera si pornit sa lansez un nou blog specializat, am creionat proiectul Gadgeteer. Pe scurt, mi-am dorit un program (si nu un proiect) de teste si o platforma pe care sa gazduiesc reactiile primite. Asa am ajuns sa invit 8 oameni pasionati de tehnologie sa devina primii gadgeteers si sa construiesc un blog dedicat pentru opiniile lor.

Practic, cei opt (si cu mine ca editor al blogului) vor avea acces la cele mai noi gadget-uri (terminale mobile in principal) de pe piata locala. Ei le vor testa dupa cum doresc si vor publica (sau nu) pe blogurile personale impresiile despre acestea. Blogul Gadgeteer va agrega partial recenziile lor, facand trimitere intotdeauna la postul original.

Pentru a vedea lumina zilei, Gadgeteer avea nevoie de o sustinere constanta din partea unei companii ce putea oferi suport pe termen lung si un portofoliu de produse variat. Echipa de comunicare de la Vodafone a fost receptiva la idee si impreuna am dezvoltat apoi intregul program.

Mai mult, colaborarea noastra a deschis noi usi. Intentionam sa cooptam in Gadgeteer producatorii de terminale mobile si sa aducem in permanenta continut nou, fie ca e vorba de noutati, fie de articole, sper eu, interesante pe subiecte din domeniu.

Imi place sa cred ca nu doar cei opt si cu mine suntem gadgeteers. Si imi tot vin idei. Dar momentan ma concentrez pe derularea in bune conditii a programului de teste in formatul actual. Cu putin noroc, sustinere si resurse Gadgeteer poate oferi mult mai mult.

Mi-ar placea sa aflu parerea celor care ma citesc despre acest proiect. As aprecia daca imi lasati ideile, sugestiile si recomandarile voastre aici.

Comentează