MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Optimism2009

Am aruncat ideea pe Twitter. Din pura curiozitate. Am intrebat daca ar fi interesant un eveniment despre optimism. Si am primit reactii foarte bune. Ba chiar oamenii s-au inscris pe o lista.

Nu ma gandesc la o conferinta asa cum organizez de obicei. Nici nu stiu daca voi implica companiile in care lucrez. E altceva ce imi doresc eu. Si cred ca formatul de unconference, testat deja la Webstock, e cel mai bun.

Optimism2009, daca se va intampla, va fi un eveniment deschis tutoror, fara audiente determinate, fara taxa de inscriere, fara mape, ecusoane si carnetele personalizate.

Optimism2009 va fi deci un eveniment cu prezentari despre optimism, cu vorbitori alesi din diverse domenii, cu sau fara prezentari Powerpoint, avand insa toate ceva in comun: sa insufle audientei optimism.

Deci o prima tema ar fi gasirea unor vorbitori cu teme optimiste. De fapt, mai intai ne trebuie o locatie, in care sa ne platim fiecare consumatia, si in care sa putem strange 70 – 100 de persoane sau chiar mai multe. Daca apare si un sponsor putem sa oferim chiar anumite conditii si tratatii.

Sunt chiar optimist cu acest eveniment. Sa vedem insa cat optimism gasesc in jurul meu.

Comentează