MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Webstock TV 2009

Ca si editia de anul trecut, Webstock 2009 va avea partea de o transmisiune live online, asigurata de Radio Lynx prin WhisperCast. Aceasta poate fi vizionata atat pe site-ul Webstock, cat si pe blogurile care au dorit sa insereze codul oferit. Asa cum am facut si eu mai sus.

Events: Blogging Zone si Meeting Point

PHOTO BY SENIOSCOPIA Am cautat sa aducem la Webstock cateva solutii pentru cei care din diverse motive nu vor veni cu laptop-urile la ei si/sau au nevoie de un spatiu de socializare. Vodafone va amenaja Blogging Zone, un spatiu in care participantii pot folosi cateva laptopuri pentru tot ce au nevoie pe moment. Zona va fi accesibila doar in perioada pauzelor. Kaspersky Lab va amenaja la randul sau un Meeting Point in lobby pentru cei care vor sa discute, interviuri Mai mult ››

Events: Despre participarea la Webstock (part 2)

PHOTO VIA RUFUS T2 Maine dimineata, intre 8 si 8.45, incepem inregistrarea participantilor la Hotel Radisson, Sala Atlas, urmand sa incepem prima sesiune la prima ora. Pentru o buna respectare a programului, as aprecia foarte mult prezenta in intervalul stabilit pentru inscriere. Un badge va fi oferit participantilor, cu rugamintea de a-l purta pe intreaga durata a evenimentului. Accesul in sala va fi permis doar pe baza badge-ului.