MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Twitter Wall

PHOTO BY VICTOR DULU

Ma bucur ca Twitter Wall a fost o idee buna. Am vazut multe aprecieri directe, iar numarul mare de mesaje trimise in timpul Webstock a fost o dovada clara.

Ideea se datoreaza in buna masura celor de la Cuculand, care au sustinut acest happening si ne-au oferit si design-ul, echipei Spixii care ne-a agregat fluxul de mesaje si nu in ultimul rand celor de la Voxline care au testat, ajustat si implementat Twitter Wall, adaugand totodata si posibilitatea de a primi sms-uri.

Am incercat sa numar mesajele trimise pe tag-ul #webstock09. Din pacate, Twitter nu imi ofera decat cele mai recente 100 de pagini de rezultate in cautari. Asta inseamna cele mai recente 1.500 de mentiuni. Ultima pagina avea tweet-uri din pauza de dupa prima sesiune, cand Ciprian Stavar spunea ca deja aveam 1.000 de mentiuni. Daca e sa estimez, cred ca de vineri si pana astazi au fost in jur de 3.000 de mesaje (incluzand aici cele directe pe #webstock09, cat si cele care nu au respectat tag-ul).

Echipa Voxline imi spunea in prima pauza de vineri ca aveam in jur de 10 mesaje pe minut, ceea ce a cauzat un mic delay in afisarea pe Twitter Wall. Nimeni nu a crezut ca o sa fie atat de popular!

Off-topic: A insemnat mult pentru noi sa vedem cum Cuculand isi lanseaza oficial brandul la Webstock. Au pus pe site chiar si un concurs cu un premiu constand intr-un MacBook Pro.

UPDATE: Spixii a numarat peste 2500 mesaje cu #webstock09 de la 501 de utilizatori. Au fost mai multe mesaje pe Twitter despre Webstock avand in vedere ca s-a scris si fara #, sau #webstock sau alte combinatii.

Comentează