MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Web-Club – Future of Online Video

A trecut si prima intalnire Web-Club de dupa “vacanta”, o editie cu o participare numeroasa. Am estimat ca au fost in jur de 80 de persoane. Ce-i drept de data asta am avut o editie putin open, cu mai multi invitati, stiind ca unii membri sunt inca prin vacante.

Oricum, toata lumea s-a simtit bine si a socializat.

Foarte pe scurt, caci sunt sigur ca vom citi si in presa si pe bloguri, trec si eu aici agenda intalnirii din aceasta seara.

Am deschis cu o prezentare pentru Smooth Streaming, sustinuta de Todi. Si eu ca multi altii cred ca era timpul sa scapam de acel buffering de la incarcarea continutului multimedia. Smooth Streaming pare ca isi face treaba bine.

Apoi l-am provocat putin pe Vlad Stan sa faca un mic bilant pentru SeedMoney. In urma cu un an el anunta aparitia fondului chiar la Web-Club. Inainte sa incepem, a venit si mi-a multumit. Ai un feeling bun dupa un moment ca asta. Anyway, in acest prim an, SeedMoney s-a implicat in 7 proiecte.

Am continuat cu punctul de atractie al serii: dezbaterea despre online video, o discutie in care s-au anuntat mai deschis, mai printre randuri diverse planuri ale unor mari jucatori. O noutate a fost si parteneriatul intre Trilulilu si HappyFish. Calin Fusu ne-a zis ca a inchis Video.Neogen.ro, iar Orlando si Dragos Stanca au dat niste cifre interesante despre reclamele in online video. Sper sa le gasesc maine in presa online, sa le pun si eu aici. A, si din aceasta seara HappyFish are un nou site.

Deja lucram la editiile din octombrie si noiembrie.

Comentează