MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Sa dam o bicicleta unui blogger

Eu am fost baiat finut si am anuntat fara tam-tam prezenta mea in campania “Putin din fiecare“. Am vazut insa ca Ionut si Alex au luat foarte in serios concursul nostru si fac push pentru a strange cat mai multi suporteri, ceea ce ma obliga sa ies pe scena din nou. Daca nu stiati deja, cine (dintre noi trei) strange mai multi suporteri in pagina dedicata castiga o bicicleta.

Eu nu vreau sa castig bicicleta pentru mine. Ma gandesc sa o ofer unui alt blogger care ar avea nevoie de ea. Unui blogger pe care l-ati vedea mergand cu bicicleta sau care ar trebui sa isi ia bicicleta. Poate un blogger cu burta (ma gandesc la Bobby), poate unul care are o masina 4×4 (Antonio Eram), nu stiu, motivele sunt multiple si va cer sprijinul.

Deci ce trebuie sa faceti:

1. Intrati aici si va inscrieti in pagina (nu conteaza daca va place fotbalul, daca ati jucat etc).
2. Propuneti aici blogger-ul care ar merita bicicleta.

Daca voi reusi sa strang cei mai multi sustinatori si implicit sa castig bicicleta, o voi dona acelui blogger care a primit cele mai multe nominalizari.

UPDATE: Am vazut la Alex ca si el o doneaza. Ionut imi atrage atentia ca a anuntat si el inca de ieri ca va da bicicleta. Mda, am editat postul, insa eu merg inainte cu campania mea. Cred ca e o idee buna sa o dam unui blogger care are nevoie de ea.

Tags: , ,

Comentează